dijous, 9 de febrer del 2012

Toni Jordar explica la dansa moderna i contemporània

El passat dissabte 4 de febrer vàrem assistir a l'espectacle de Toni Jodar, ballarí i coreògraf català reconegut internacionalment.

L'Ateneu va convertir-se en una classe magistral on tothom escoltava i seguia cada petit moviment o gest del ballarí. Toni Jordar convertia el seu cos en una eina per mostrar el pas del temps a la dansa i la seva evolució d'una manera original, entretinguda i pròxima.

L'espectacle, la classe creativa, fou força entretinguda. Es tractaven temes que ja ens eren propers, n'havíem parlat a altres tallers o ho havíem estudiat a història de les arts escèniques. Val a dir que a l'Ateneu aquell dia hi feia fred, i si l'espectacle es preveia que tingués una durada d'una hora, va durar-ne dues, al final, la visualització de tants vídeos em va semblar excessiva.

No sóc una persona que m'identifiqui molt amb la dansa, sóc més de la via musical o teatral, tot i així reconec que ja tinc ganes de que sigui dissabte per poder fer la Master Class que ens espera i probablement, Toni Jordar, fou una bona motivació.

Glò Ribera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada