dimecres, 21 de novembre del 2012

OSSOS Russos

NADINE MOLINA DÍAZ

OSSOS RUSSOS

És una comèdia bastant graciosa, ja que és una dona que queda vídua en morir el seu marit, ella es queda trista i sola plorant la pena del seu marit.Té un criat que l'ajuda en tot i li dóna consells, li diu que visqui la vida que encara és jove i aprofiti el temps, perquè el seu marit ja no tornarà, i també li adverteix que no sigui tan estupida perquè el seu marit li era infidel amb altres dones, com perquè ella li guardi el condol tant temps.Un dia es presenta a casa seva un home ben vist, que li exigeix ​​que li ha de pagar un deute que li deu el seu marit. Finalment s'agraden molt i comencen una relació, contraient matrimoni.


---------------------------------------------------------------------------------------


En una altra part protagonitzada pels mateixos actors es troben l'home que es vol casar amb la seva veïna, un dia agafa el valor que necesita i va cap a casa de la dona, allà li demana matrimoni davant del seu pare que li acepta la petició. Els dos amors comencen una vida junts, però no la vida que ells dos esperaben ja que no es comporten com a una parella civilitzada. Es pasen tot el dia discutin i com el pare de la noia viu amb ells es pasa tot el dia discutin amb el seu gendre.Tot el dia discuteixen de les propietats de cadascú.

OPINIÓ


Una de les coses que vaig trobar molt ben planificades va ser el vestuari, ja que la dona anaba precisament com en aquell temps una dona vidua anaba amb el lament expressat en el vestuari(tota vestida de negre).Emb va agradar bastant el personatge del criat que tenia tocs que li donaben gràcia a l'obra, també la dona ja que es feia la estirada amb tots els homes per fer veure el lament del seu funest marit.La casa molt ben decorada, procedent de l'època.Crec que aquesta obra estaba bastant ben feta per els tres actors, no es feia pesada i et feies un fart de riure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada