dimecres, 21 de novembre del 2012

ÓSSOS RUSSOS


ÓSSOS RUSSOS
És una comèdia que es divideix en dos:
La primera part tracta d’ una dona que no vol sortir de la seva habitació des de que va mori el seu marit, té un criat que s’encarrega de tot. Un dia es va presentar un home al qual el seu marit li devia diner, i al final s’ enamoren els dos i queden junts.
La segona part tracta d’ un home que es vol casar amb la seva veïna que són amics des de petits, el pare d’ ella accepta, però els dos enamorats discuteixen per tonteries i el pare lògicament sempre esta a favor de la filla.
La escenografia era senzilla però estava molt bé, i servia per a les dues parts, una taula, un mantell, una gerra i gots. El vestuari estava també molt bé i era acord a l ‘ època, els personatges ho van fer molt bé, la dona la que més, ho exagerava tot molt i això ho feia més graciós, a part que repetien molt algunes frases i es feien pesats, però això també ho feia graciós.
Aquesta obra em va agradar més que la d’ incendis, perquè era de comèdia i l’ altra era molt dura, però la d’ incendis em va impactar cosa que aquesta no.

Eliabet Carmona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada