dimarts, 17 de desembre del 2013

Cube – Kulbik Dance Company

Kulbik és un grup de ballarins de dansa urbana, que transmeten al públic amb els moviments, amb el llenguatge gestual..., les emocions que es viuen dins i fora de l’escenari.
Cube, transcorre dins d’un enorme cub imaginari on es concentren la llibertat i la seva negació, la curiositat, l’angustia, el joc, l’amor i moltes altres emocions que ens envolten dia a dia.
L’obra representava els sentiments d’un poeta, i a partir d’això, ho transmetien al públic de forma gestual.
En aquest espectacle, es fusionava el hip hop amb la música electrònica, els blues, el jazz, el funk, fins i tot el reaggae, tot vertebrat per les tècniques més rellevants del street dance: popping, animation, locking, hype... i altres disciplines artístiques com el mim, el clown...
Cal destacar que la il·luminació feia molt joc a l’espectacle i les cançons també. I el vestuari que feien servir era informal.
El que em va sorprendre més va ser l’aparició del clown, ja que no m’ho esperava i sobretot la coordinació de tots plegats.  
Es un espectacle que recomano a totes les persones que els hi agradi aquest tipus de ball.
En definitiva, aquest espectacle em va agradar molt per la seva originalitat i per la gran cooperació dels ballarins, ja que al darrere hi ha un gran esforç col·lectiu.
Van estar fantàstics!

                                                                                                                                     Mònica Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada