dilluns, 16 de desembre del 2013

CUBE

L'espectacle que vam veure diumenge 15/12/12 s'anomena Cube, que pertany a la companyia Kulbik. Aquest està compost per un grup de ballarins que ens representen un tipus de dansa moderna.

Cube ens transmetia diverses coses mitjançant la dansa. Bàsicament el que van realitzar en l'espectacle va ser transmetre emocions i accions de la vida quotidiana, els ballarins representaven la seva funció dins d'un cub, a partir d'aquest es construïa la història on succeïen les accions. També cal remarcar que van donar força influència a la poesia.

A més de ballar, el que van fer va ser expressar els sentiments i allò que es reflectia en les històries. No utilitzaven solament el cos, sinó que també el gest formava part d'allò que ens explicaven.

Cube va introduïr diversos estils de dansa com el popping i el hip hop entre d'altres. També utilitzaven molt el mim, i en alguna ocasió vam veure també l'aparició del clown.

En la meva opinió, Cube ha estat un dels millors espectacles de dansa que he vist mai. Només al principi ja van aconseguir que m'emocionés. Em va agradar molt perquè tot estava molt ben controlat, cada moviment que realitzaven era construït d'una manera molt fina i ordenada. Inclús la coordinació de tots els ballarins.
Les parts que em van agradar més va ser quan es quedava un ballarí sol i al fons es veia la seva ombra projectada de manera que semblava un gegant. També quan en un moment d'una cançó es van posar tots en línia i es van posar a caminar de manera que anaven tots iguals i semblaven una espècie de robots. O bé quan simulaven que eren un grup de música i feien de músics, de cantant o bé de micròfon. Sobretot al final , que va ser espectacular ja que va ser el moment on ens van demostrar la energia que tenen i el seu potencial

Estar clar que aquest tipus de dansa m'encanta i és un espectacle que recomano a la gent que li agrada aquest estil de ball. No només era la manera en què ballaven, que era espectacular, sinó com estava tot organitzat, les cançons i els texts que es sentien mentre els ballarins no paraven de ballar, la manera en que anaven vestits... Tot!

Jessica Vila





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada