dilluns, 7 de gener del 2013

Estimada kitty


Clara Garcia Collado

Aquesta era la primera obra que representàvem tots junts, per alguns el primer cop de pujar en l'escenari per  altres no.
Crec que és una experiència més que ens uneix com a grup, i que ens ensenya a cadascú coses que no sabíem, que no recordàvem o no pensàvem que haguéssim arribat a fer mai. 
Tot i que els últims dies abans de l'obra van ser bastant difícils de portar per alguns, tots vam acabar "fent pinya" i sabent que darrera de cada representació no només hi ha un actor, sinó que hi ha un grup de gent que fa possible que el projecte pugui tirar endavant, i que tots i cada un d'ells són igual o més importants que l'actor. 

Vam fer dos representacions la primera va ser la més fàcil de portar per dir-ho d'alguna manera tots estàvem més tranquils, i en la segona els nervis van arribar a apoderar-se d'algun de nosaltres. Els últims cinc minuts abans de sortir a escena és van fer molt llargs, fins que va sonar l'alarma i tots vam començar a córrer pel pati de butaques.
Entre escena i escena tot anava molt ràpid fins i tot massa , però al final va resultar mol satisfactori. Veure que el treball que has fet dona el seu fruit d'una manera o d'un-altra s'agraeix.Crec sincerament que va sortir bastant bé, i que es va notar que i havíem ficat ganes a l'hora de treballar-ho.

l'Eva era el meu personatge, crec que va costar una mica al principi que sortís però apoc apoc, anava fent-se veure, tot i ser tímida va acabar fent-se un racó entre tot el grup d'amics.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada