dijous, 31 de gener del 2013

DIA QUATRE! { Taller dansa i moviment.

Penúltim dia de la setmana artística.
Durant aquesta setmana hi han agut diverses baixes, pero això no ens ha impedit continuar la classe.

Com sempre, hem de començar amb calentament. En posició deixant les mans penjant, i el cap també, ens relaxem. El nostre company ens frota amb la palma de la mà molt be l'esquena, les cervicals i els laterals. També els quàdriceps, i la zona del cul. Així s'acalente tota la nostra esquena.
Seguidament, estirem les cames, fent plié i relevé. Per fer el plié, hem de tenir una postura molt recta de tot el cos, cames en paralel, una mica doblegades, i l'esquena molt recta. Baixem doblegant els genolls, pero continuem mantenint la postura recta, així es com evitem fer-nos mal.
El relevé igual, pero estirem les cames, i les puntes, en ves de doblegar els genolls.

A la barra, s'ha millorat la volta. Per fer la volta es molt important donart-te impuls, i ho fem fent un petit plié. Seguidament, ens impulsem i fem una volta, quedant-nos en quarta posició. (un peu, devant de l'altre.)

Al acabar una classe intensa, es molt important que reequilibrem el nostre cos, per aixó es important que ens estirem al terra, (de panxa al aire) i estirem molt be les cames. Així, la nostra columna es fica recta i descansa.

Per últim, com sempre hem fet a les nostres classes anteriors, enssejem la creografia. Es un ball molt xulo, que ens agrada molt a tots, i ens surt prou bé. Estem tots molt orgullosos de nosaltres mateixos, i del grup.

Demà ultim dia... QUINA PENA!




Paula Sergeeva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada