dilluns, 7 de gener del 2013

Pastorets


Clara Garcia Collado
Vaig escollir d'anar a veure els pastorets a Cervera perquè hi actuaven el David i l'Iris dos companys de classe. I em va agradar molt ja que era com una versió innovada de la versió de sempre, hi havia tots els elements que qualsevol persona relacionaria amb els pastorets, Lucífer , el diable, Sara, dimonis, pastorets... 
Impressiona bastant veure un escenari de les dimensions com les que té el teatre de la passió de Cervera, però el vestuari i el maquillatge eren molt ben aconseguits , la caracterització i el maquillatge de cada un dels personatges estava molt ben cuidada i l'iluminació i el so eren els correctes.

No només representaven teatre sinó que els dimoniets i els angelets que eren nens i nenes petits ballaven coreografies. També hi havia dos cabretes petites tancades en un tros d'escenari que s'escapaven tota l'estona , i això donava també realisme a l'obra i els actors continuaven actuant com aquell que no vol la cosa. I intervenia també un grup de música de Cervera, Cor roent, vestits de pastorets, els seus dos cantants eren el Buti i el Farra dos dels protagonistes dels pastorets, cantant cançons barreigant temes de política i de la vida actual. 

Veure en el mateix escenari gent de edats tant diferenciades, des dels 4 anys fins a 65 també és un aspecte que fa veure que és una tradició que es segueix des de ja fa anys, i que encara dura. 

Tot el conjunt de l'obra en si, em va agradar molt no em faria absolutament cap tipus de molesta tornar-hi a veure-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada