dimarts, 25 de febrer del 2014

Master-Class + PENÉLOPE.

Master-Class de Pallasso, a càrrec de Pepa Plana.
Abans del espectacle, la pallassa Pepa Plana va fer una Master-Class per tots aquells que volien vindre i saber una miqueta més de tot el món del espectacles de circ. Ens va obrir el seu cor, i va explicar de manera molt agradable totes les seves experiències com a artista, i els seus punts de vista més peculiars. També, es van fer activitats per conèixer una mica en que tracta i com se sent un dins del món del pallasso, tenint que exagerar-ho tot a mil. Va ser una experiència que de veritat em va agradar molt conèixer aquesta dona tant mítica.

PENÉLOPE
Tracta de una pallassa que espera el retors d’un marit que acaba d’abandonar la llar per anar-se’n a la guerra. Una distracció, una màquina de cosir, tisores, cinta metria i el fil suficient per que cosint, cosint i enfilant l’agulla, pugi oblidar les penes i ens faci a nosaltres oblidar de pes les nostres. Doncs bé: el resultat és una versió de la Guerra de Troia que no té res que envejar a la de l’ínclit Homer.

Fa molt de riure, però a la vegada es fa cansin. La seva repetició una i una altra vegada de lo mateix està molt be al principi, però al final t’acaba cansant i avorrint, perquè ja saps lo que dirà. Tot i així, m’ha agradat molt la interpretació i la facilitat que té la Pepa per fer aquests personatges tant divertits i a la vegada malenconiosos. 

Paula Sergeeva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada