dimarts, 25 de febrer del 2014

TEMPS + tertúlia amb Quim Masferrer

El espectacle de TEMPS tracta de un home al qual li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora de la més autentica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.
Una obra dirigida per Ramon Fontserè, actor i membre dels Joglars des de l’any 1983 compta, a més, amb l’escenografia del targarí Llorenç Corbella.
Respecte a la meva opinió, encara que el serveis del Teatre Ataneu havien sigut pèssimes al vendre les nostres entrades guardades, i vam tindre que seure en unes cadires de plàstic molt incòmodes, el espectacle va estar molt bé. Tota la temàtica no se’t fa gens pesada, i rius molt. Fa una critica de la societat de avui en dia, i de com vivim, encara que no ho vaguem del tot clar. Al personatge se li agafa molt de apressi, i això es valora molt al final del espectacle quan ningú vol que mori.

Després del espectacle, Quim Masferrer va fer una tertúlia en la que hi podia intervindré tothom qui volgués, fent preguntes que sorgien sobre el espectacle. Vaig arribar a una gran conclusió de que, encara que el personatge de TEMPS es passa la seva major part en una cadira de rodes, tot el treball que hi ha darrere de això es molt gran, ja que algunes coreografies que surten son complexes i dures.

El recomano a tothom de anar a veure’l. 

Paula Sergeeva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada